Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Šport

Albánec Asllani predĺžil zmluvu s majstrom Interom Miláno do leta 2028

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Albánsky reprezentant pôsobí na San Sire už tretiu sezónu, keď prišiel za 15 miliónov eur z Empoli, pôvodne na hosťovanie s opciou.

Rím 16. septembra (TASR) - Albánsky futbalista Kristjan Asllani podpísal zmluvu s Interom Miláno do leta 2028. Súčasťou kontraktu u dvadsaťdvaročného defenzívneho stredopoliara s úradujúcim majstrom Serie A je aj opcia na predĺženie o ďalší rok.

Albánsky reprezentant pôsobí na San Sire už tretiu sezónu, keď prišiel za 15 miliónov eur z Empoli, pôvodne na hosťovanie s opciou. Počas tohto obdobia má na konte 46 vystúpení v Serii A, pričom v minulej sezóne strelil svoj jediný gól Nerazzurri pri víťazstve 2:1 nad Janovom. V nedeľu si pripísal prvý štart v sezóne 2024/25, keď Inter remizoval na ihrisku Monzy (1:1).

Asllani je v súčasnosti jedným z najmenej zarábajúcich hráčov v kádri Nerazzurri, podľa informácií portálu Calciomercato.com berie ročný plat len necelý milión eur za sezónu. Stredopoliar by mal byť súčasťou tímu v na stredajší súboj 1. kola hlavnej fázy Ligy majstrov na ihrisku Manchestru City.