Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Šport

Barcík sa dohodol na spolupráci so Spišskou Novou Vsou

Na snímke gólová radosť hráčov Spišskej Novej Vsi v siedmom zápase semifinále play off hokejovej Tipos extraligy HK Spišská Nová Ves - HC Košice 16. apríla 2024 v Spišskej Novej Vsi. Foto: TASR František Iván

Devätnásťročný hráč odohral uplynulý ročník v zámorskej juniorskej WHL, kde si obliekal dresy Saskatoonu Blades a Reginy Pats.

Spišská Nová Ves 6. júla (TASR) - Hokejový klub HK Spišská Nová Ves posilnil slovenský obranca Samuel Barcík. Účastník Tipos extraligy o tom informoval na sociálnych sieťach.

Devätnásťročný hráč odohral uplynulý ročník v zámorskej juniorskej WHL, kde si obliekal dresy Saskatoonu Blades a Reginy Pats. Nastúpil na 51 stretnutí, v ktorých dosiahol gól a šesť asistencií. V sezónach 2021/22 a 2022/23 bol súčasťou HKM Zvolen, za ktorý odohral 72 zápasov so ziskom štyroch bodov. "Som veľmi rád, že sme sa so Samom dohodli na trojročnej spolupráci, keďže ide o jedného z najtalentovanejších hráčov svojho ročníka na Slovensku. Samo má v sebe veľký potenciál, ktorý chceme rozvíjať a posúvať ho herne dopredu," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.