Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 29. jún 2024Meniny má Peter a Pavol
< sekcia Šport

Mištinová pokračuje v Španielsku, upísala sa euroligovej Zaragoze

Na snímke vľavo Terézia Páleniková, vpravo Alica Moravčíková, druhá sprava Miroslava Mištinová (všetky Slovensko), druhá zľava Bernadett Határová, tretia zľava Gyesha Goreeová a tretia sprava Debora Dubeiová (všetky Maďarsko) počas zápasu základnej D-skupiny Slovensko - Maďarsko na ME v basketbale žien v slovinskej Ľubľane vo štvrtok 15. júna 2023. Slovenky prehrali 67:89. Foto: TASR - Martin Baumann

Mištinová prichádza z talianskeho Magnolia La Molisana Campobasso, kde odohrala 27 stretnutí s priemerom 10,5 bodu, 3,1 doskoku, 2 asistencií a 1,1 zisku.

Zaragoza 29. mája (TASR) – Slovenská basketbalová reprezentantka Miroslava Mištinová sa stala posilou španielskej Casademont Zaragoza. Čoskoro 27-ročná krídelníčka sa upísala štvrťfinalistovi Európskej ligy (Euroligy) a bronzovému tímu z tamojšej najvyššej súťaže zo sezóny 2023/2024 na najbližšie dva ročníky.

Mištinová prichádza z talianskeho Magnolia La Molisana Campobasso, kde odohrala 27 stretnutí s priemerom 10,5 bodu, 3,1 doskoku, 2 asistencií a 1,1 zisku. Pre členku reprezentačného tímu Slovenska to bude tretie zahraničné angažmán v jej kariére, okrem Campobassa obliekala v minulosti dres poľského Sosnovca. „Teším sa na to, že budem súčasťou tímu. Som veľmi vďačná za túto príležitosť a už sa nemôžem dočkať začiatku,“ vyjadrila sa nová posila Zaragozy na sociálnych kontách klubu.