Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Šport

Brankár Száraz sa po troch rokoch vrátil do Dunajskej Stredy

Na snímke zľava brankár Benjamín Száraz, Saša Arjanovič (obaja Michalovce) a Štefan Gerec (Ružomberok) bojujú o loptu počas zápasu 19. kola Fortuna ligy MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce v Ružomberku 11. februára 2023. Foto: FOTO TASR - Ján Krošlák

Po uplynulej sezóne sa Szárazovi skončila zmluva v Michalovciach, na Žitný ostrov teda prichádza ako voľný hráč.

Dunajská Streda 6. septembra (TASR) - Benjamin Száraz sa po troch rokoch vracia do FC DAC 1904 Dunajská Streda. S 26-ročným brankárom sa účastník futbalovej Niké ligy dohodol na spolupráci do konca tohto kalendárneho roka s opciou na ďalšiu polsezónu. Informoval o tom web DAC.

Po uplynulej sezóne sa Szárazovi skončila zmluva v Michalovciach, na Žitný ostrov teda prichádza ako voľný hráč. "Veľmi ma teší návrat do Dunajskej Stredy a verím, že spolu dosiahneme vysoké ciele, ktoré sú pre DAC samozrejmé. Nie tak dávno som tu zažil pekné chvíle, viacerých hráčov poznám, či už ako spoluhráčov, prípadne ako súperov. Od skončenia minulej sezóny som bol bez klubu, a keďže tu boli zmeny v brankárskom tíme, tak sme sa veľmi rýchlo dohodli, že ho prídem vystužiť. Rád by som prispel k tomu, aby sme mali správny brankársky kolektív, v ktorom si vieme navzájom pomôcť a zároveň byť dobrí konkurenti," vyhlásil Száraz po podpise kontraktu.