Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Šport

Carvajal sa podrobil úspešnej operácii väzov v pravom kolene

Hráč Realu Madrid Dani Carvajal leží na trávniku vo futbalovom zápase španielskej ligy La Liga Real Madrid – Villarreal CF v Madride 5. októbra 2024. Foto: TASR/AP

Tridsaťdvaročný obranca Realu Madrid sa zranil pri nedávnom triumfe nad Villarrealom (2:0) v La Lige.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Madrid 11. októbra (TASR) - Španielsky futbalový reprezentant Dani Carvajal má za sebou rozsiahlu operáciu väzov v pravom kolene. Tridsaťdvaročný obranca Realu Madrid sa zranil pri nedávnom triumfe nad Villarrealom (2:0) v La Lige.

"Biely balet" v piatok potvrdil, že jeho zákrok dopadol úspešne. "Dani Carvajal podstúpil pod dohľadom lekárskeho oddelenia Realu Madrid úspešnú operáciu väzov v pravom kolene. Proces jeho rekonvalescencie sa začne v najbližších dňoch," sprostredkovala oficiálne vyhlásenie madridského klubu agentúra DPA.

Kapitán Realu sa zranil v nadstavenom čase sobotného duelu, keď sa pokúšal odkopnúť loptu pod tlakom Yeremyho Pina. "Potvrdilo sa u mňa vážne zranenie krížnych väzov a budem musieť podstúpiť operáciu. Rehabilitovať budem niekoľko mesiacov. Už sa neviem dočkať, kedy sa začnem zotavovať a vrátim sa do hry. Veľmi pekne všetkým ďakujem za prejavenú solidaritu," napísal Carvajal na sociálnej sieti.

Čerstvému majstrovi Európy vyjadrili podporu na sociálnych sieťach nie len jeho spoluhráči, ale i ďalšie osobnosti zo sveta športu. "Pokračuj v rehabilitácii, Dani! Vrátiš sa silnejší," napísal jeho krajan a tenista Carlos Alcaraz.