Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 16. október 2024Meniny má Vladimíra
< sekcia Šport

Svrček sa na Okolo Kuang-si posunul celkovo na 10. priečku

Ilustračná snímka. Foto: TASR

V priebežnom poradí sa na čelo dostal Nemec Max Kanter z Astany Qazaqstan, ktorý bol v 2. etape na druhej priečke. Svrček má manko päť sekúnd.

Ťing-si 16. októbra (TASR) - Slovenský cyklista Martin Svrček sa po 2. etape pretekov Okolo Kuang-si v Číne posunul celkovo na 10. priečku. V stredu finišoval jazdec stajne Soudal Quick-Step na 38. mieste v rovnakom čase ako jeho tímový kolega Belgičan Warre Vangheluwe, ktorý na 181,5 km dlhej trati z Čchung-cua do Ťing-si triumfoval v špurte pelotónu.

V priebežnom poradí sa na čelo dostal Nemec Max Kanter z Astany Qazaqstan, ktorý bol v 2. etape na druhej priečke. Svrček má manko päť sekúnd.



výsledky 2. etapy Okolo Kuang-si (Čchung-cuo - Ťing-si, 181,5 km):

1. Warre Vangheluwe (Belg./Soudal Quick-Step) 3:49:29 h, 2. Max Kanter (Nem./Astana Qazaqstan), 3. Jake Stewart (V. Brit./Izrael-Premier Tech), 4. Alberto Bruttomesso (Tal./Bahrajn Victorious), 5. Matevž Govekar (Slovin./Bahrajn Victorious), 6. Davide Cimolai (Tal./Movistar Team),... 38. Martin SVRČEK (SR/Soudal Quick-Step) všetci rovnaký čas



celkové poradie:

1. Kanter 7:07:21 h, 2. Gijs van Hoecke (Belg./Intermarché-Wanty) čas ako víťaz, 3. Stan de Wulf (Belg./AG2R La Mondiale), 4. Filip Maciejuk (Poľ./Red Bull Bora-hansgrohe, 5. Dries De Bondt (Belg./AG2R La Mondiale), 6. Rune Herregodts (Belg./Intermarché-Wanty) všetci +1 s,... 10. SVRČEK +5