Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 27. september 2024Meniny má Cyprián
< sekcia Šport

De Bruyne by sa mohol čoskoro vrátiť do zostavy, tvrdí Guardiola

Na snímke Kevin De Bruyne. Foto: TASR/AP

Tridsaťtriročný krídelník pre problémy so slabinami vynechal nedeľňajší šláger Premier League proti Arsenalu Londýn, v ktorom "Citizens" v nadstavenom čase zachránili aspoň bod po remíze 2:2.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Manchester 23. septembra (TASR) - Belgický futbalista Kevin De Bruyne by sa čoskoro mohol vrátiť do zostavy Manchestru City. Vyhlásil to Pep Guardiola, tréner anglického šampióna a najbližšieho súpera ŠK Slovan Bratislava v hlavnej fáze Ligy majstrov.

Tridsaťtriročný krídelník pre problémy so slabinami vynechal nedeľňajší šláger Premier League proti Arsenalu Londýn, v ktorom "Citizens" v nadstavenom čase zachránili aspoň bod po remíze 2:2. Najbližšie sa predstavia v utorok v 3. kole Ligového pohára proti Watfordu, cez víkend ich čaká ligový duel na pôde Newcastlu United.

"Neviem, či Kevin stihne už zápas v Newcastli. Nemyslím si však, že jeho absencia bude dlhá," povedal podľa Reuters Guardiola, ktorého zverenci sú s 13 bodmi na čele tabuľky Premier League. Do novej edície LM vstúpili domácou remízou 0:0 s Interom Miláno a chuť si budú chcieť napraviť 1. októbra na Tehelnom poli v súboji so slovenským šampiónom.