Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 27. jún 2024Meniny má Ladislav a Ladislava
< sekcia Šport

Definitíva v kauze Niang vs. Spartak Trnava sa posúva až budúci týždeň

Babacar Niang Foto: TASR/Pavel Neubauer

Trnava už uhradila sumu, ktorú si nárokoval jeho bývalý hráč Niang. "Bílím andelom" už nehrozí preradenie do druhej ligy, ale Spartak ešte stále môže prísť o tri body v tabuľke Corgoň ligy.

Trnava 29. novembra (TASR) - Definitívne rozhodnutie vo veci možného odpočtu troch bodov slovenského futbalového klubu FC Spartak Trnava v súvislosti s rozhodnutím disciplinárnej komisie FIFA a Športového arbitrážneho súdu (CAS) v spore Niang vs. Spartak Trnava sa na základe štvrtkovej komunikácie Slovenského futbalového zväzu (SFZ) a DK FIFA posúva na budúci týždeň. Informoval o tom web SFZ.

Vedenie Trnavy už uhradilo všetky dlhy, ktoré si nárokoval jeho bývalý hráč Babacar Niang a "bílím andelom" už nehrozí preradenie do druhej ligy. Celú kauzu mali zainteresované strany uzavrieť vo štvrtok, ale Spartak ešte stále môže prísť o tri body v tabuľke Corgoň ligy.

Na základe rozhodnutia Medzinárodnej futbalovej federácie FIFA dlhoval Spartak Niangovi sumu 28.500 eur. "Náš klub uhradil požadovanú čiastku hráčovmu agentovi a taktiež aj poplatky FIFA za prerokovanie celej náležitosti. Následne sme doklady o transakciách predložili Slovenskému futbalovému zväzu, ktorý komunikuje s FIFA," uviedol ešte v stredu PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka.