Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 25. október 2024Meniny má Aurel
< sekcia Šport

Fanúšikov Barcelony prekvapil bar zabalený v bublinkovej fólii

Futbalových fanúšikov Barcelony prekvapil bar zabalený v bublinkovej fólii Foto: HONOR

Športové podujatia sú pre technológie vysoko rizikovým prostredím. Prvá bublinková lišta na svete chráni fanúšikov a ich smartfóny.

Bratislava 25. októbra (OTS) - Futbaloví fanúšikovia španielskej Barcelony boli ohromení premenou svojho obľúbeného športového baru na bublinkový raj. Vášnivým futbalovým fanúšikom ponúkol pokoj pri sledovaní zápasu medzi mužstvami Barcelony a Bayern Mníchov bez toho, aby sa museli obávať poškodenia telefónov počas búrlivých osláv.

Premena baru bola reakciou na nový prieskum, ktorý ukázal, že bary sú jedným z najobľúbenejších miest fanúšikov na sledovanie zápasov a že radostný chaos počas osláv víťazstva môže byť pre fanúšikov nákladný.

Výsledky prieskumu, ktorý si objednala spoločnosť HONOR a ktorý sa uskutočnil na vzorke 1 000 dospelých respondentov, sú naozaj zaujímavé. Za vášnivých fanúšikov sa označuje 70 % futbalových fanúšikov a 73 % z ich sa priznalo, že sa počas zápasu už niekedy nechali uniesť emóciami. Viac ako polovica účastníkov prieskumu priznala, že keď úroveň vzrušenia dosiahne vrchol, padajú im veci alebo ich dokonca v eufórii hodia.



Tieto momenty viedli k rôznym „nehodám“ súvisiacim s futbalom, pričom fanúšikovia priznávajú, že počas zápasu alebo v rámci osláv po ňom spôsobili škody. Napríklad vyliali nápoje na seba a svoje telefóny, utrpeli zranenie alebo stratili svoje veci vrátane slnečných okuliarov a oblečenia.

Niektorí fanúšikovia si dokonca spôsobili väčšie škody, keď rozbili telefón či jeho displej. To poukazuje na potrebu odolnejších zariadení. Šťastní fanúšikovia, ktorí navštívili bublinkový športový bar Sonara, mohli zažiť budúcnosť odolných zariadení a nového ultra odolného skladacieho smartfónu HONOR Magic V3 v Magic V3IP.



Vďaka pevnému telu, ktoré obsahuje vlákna používané v leteckých konštrukciách, sa odolnosť skladacieho smartfónu HONOR Magic V3 proti nárazu zvyšuje až 40-krát . Okrem toho HONOR Super Steel pánt tvorí ľahkú, ale výkonnú „chrbticu“ telefónu, vďaka čomu HONOR Magic V3 prežije celých 90 minút futbalového zápasu a dokonca aj nadstavený čas počas tých najvzrušujúcejších stretnutí bez ujmy.

Niet divu, že telefóny sú počas športových podujatí veľmi často ohrozené. Fanúšikovia uvádzajú rôzne dôvody, prečo mať svoje zariadenie po ruke: od čítania správ (50%), kontrolu výsledkov (42 %) a prezeranie sociálnych médií (20 %) až po posielanie správ priateľom alebo rodine (42 %) či fotografovanie (30 %).

Niekedy však emócie zo zápasu prevažujú nad všetkým ostatným. Až 56 % respondentov priznalo, že sa nestarali o žiadne „nehody“ súvisiace s oslavami, pretože ich pocitom dominovalo vzrušenie z víťazstva ich tímu.



„Napriek týmto nehodám sa zdá, že fanúšikovia si myslia, že to všetko stojí za to, keď vidia víťazné skóre svojho obľúbeného tímu. Sme radi, že môžeme pomôcť vášnivým futbalovým fanúšikom užiť si veľký zápas a zároveň zaistiť bezpečnosť ich telefónov, pretože nie všetky telefóny sú rovnaké,“ povedal Avikar Jolly, marketingový riaditeľ HONOR EUROPE.
„HONOR Magic V3 kombinuje vynikajúcu odolnosť s pôsobivou tenkosťou a ľahkosťou. A vďaka skladacej obrazovke získate dokonalé zariadenie, ktoré nahradí váš telefón, tablet aj notebook. Hra sa môže začať!