Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 18. september 2024Meniny má Eugénia
< sekcia Šport

Košice remizovali s Trnavou 1:1 v Niké lige

Na snímke vpravo nový hráč Trnavy Roko Jureškin a hráč Košíc Dávid Gallovič v zápase 7. kola Niké ligy vo futbale FC Košice - FC Spartak Trnava v Košiciach v nedeľu 15. septembra 2024. Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Košice majú na konte šesť bodov.

Košice 15. septembra (TASR) - Futbalisti FC Košice a FC Spartak Trnava remizovali 1:1 v nedeľňajšom zápase 7. kola Niké ligy. Trnavčania sú aj po šiestich zápasoch bez prehry, päť z nich sa skončilo remízou. Košice majú na konte šesť bodov.

Hostia mali ideálny štart do zápasu po tom, čo sa Štetina dostal k priamemu kopu z 20 metrov a strelou k pravej žrdi prekvapil brankára Šípoša - 0:1. Košičania reagovali zvýšenou aktivitou, veľkú šancu vyrovnať mal v 10. minúte Faško, ale zblízka neprekonal brankára Freliha. Domáci napokon vyrovnali ešte pred prestávkou, keď si Niarchos poradil s defenzívou hostí, z bránkovej čiary prihral nepokrytému Gallovičovi, a ten zblízka prekonal Freliha - 1:1.



Niké liga - 7. kolo:

FC Košice - FC Spartak Trnava 1:1 (1:1)

Góly: 43. Gallovič - 5. Štetina. Rozhodovali: Ruc - Vorel, Roszbeck, ŽK: Gallovič, Jakubko - Procházka, Jureškin, Kratochvíl, 5252 divákov.

Košice: Šípoš - Jakubko (72. Dos Santos), Kružliak, Innocenti - Fabiš, Gallovič (81. Takáč), Zsigmund, Magda - Faško - Medved, Niarchos (81. Miljanič)

Trnava: Frelih - Holík, Štetina, Ujlaky, Jureškin - Procházka, Zeljkovič, Kratochvíl (70. Ofori) - Daniel (90. Sabo) , Ďuriš, Azango (72. Pich)