Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Šport

Jota bude Liverpoolu chýbať v nedeľnom šlágri s Arsenalom

Diogo Jota leží v bolestiach na ihrisku počas futbalového zápasu medzi Liverpoolom a Chelsea 20. októbra 2024. Foto: TASR/AP

Dvadsaťsedemročný útočník utrpel zranenie rebier počas minulotýždňového triumfu nad Chelsea (2:1) a vynechal stredajší zápas Ligy majstrov proti RB Lipsko (1:0).

Liverpool 25. októbra (TASR) - Portugalský futbalista Diogo Jota z FC Liverpool vynechá nedeľný šláger Premier League na pôde Arsenalu Londýn. V piatok to potvrdil tréner tímu Arne Slot.

Dvadsaťsedemročný útočník utrpel zranenie rebier počas minulotýždňového triumfu nad Chelsea (2:1) a vynechal stredajší zápas Ligy majstrov proti RB Lipsko (1:0). Absentovať bude aj letná posila Federico Chiesa a účasť má neistú obranca Conor Bradley. "Myslím si, že sa cítia dobre, ale nie natoľko, aby cez víkend hrali. Federico by s nami mohol dnes alebo zajtra trénovať, ale Diogo určite nie. Pri Conorovi uvidíme," uviedol Slot podľa DPA. "The Reds" sú lídrom tabuľky o bod pred úradujúcim majstrom Manchestrom City, tretí Arsenal na nich stráca štyri body.