Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 15. október 2024Meniny má Terézia
< sekcia Šport

Francúzi budú hostiť Izrael za štandardných bezpečnostných podmienok

Ilustračné foto. Foto: TASR

Policajný prefekt Laurent Nunez vo vyhlásení uviedol, že novembrový zápas na Stade de France prebehne bez sprísnených bezpečnostných opatrení a verejnosť z neho nebude vylúčená.

Paríž 15. októbra (TASR) - Francúzi budú hostiť izraelskú reprezentáciu v rámci zápasu 2. skupiny A-divízie futbalovej Ligy národov za štandardných bezpečnostných podmienok. Oznámili to v utorok francúzske autority. Duel je na programe 14. novembra v Paríži.

Policajný prefekt Laurent Nunez vo vyhlásení uviedol, že novembrový zápas na Stade de France prebehne bez sprísnených bezpečnostných opatrení a verejnosť z neho nebude vylúčená. Zápas sa odohrá na pozadí prebiehajúceho konfliktu na Blízkom východe.

Taliani v pondelok v Lige národov zvíťazili v Udine nad Izraelom 4:1. Pre hostí to bol prvý duel v tomto roku, ktorý neodohrali na pôde neutrálneho Maďarska. Po začiatku konfliktu medzi Izraelom a Hamásom v októbri 2023 hrala reprezentácia v Kosove a Andorre. Všetky ďalšie stretnutia odohrali v Maďarsku, vrátane duelu proti Belgicku v Lige národov. Belgický zväz odmietol z bezpečnostných dôvodov zápas organizovať, pripomenula agentúra AP.