Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 13. september 2024Meniny má Ctibor
< sekcia Šport

Škriniar je blízko prestupu z Paríža St. Germain do Al Nassr

Na snímke Milan Škriniar (Slovensko) sa raduje po zápase základnej E-skupiny Slovensko - Rumunsko na ME 2024 vo futbale v nemeckom meste Frankfurt nad Mohanom 26. júna 2024. Foto: TASR - Martin Baumann

Dvadsaťdeväťročný stopér prišiel do Paríža vlani z Interu Miláno.

Paríž 26. augusta (TASR) - Slovenský futbalista Milan Škriniar je blízko prestupu z Paríža St. Germain do saudskoarabského tímu Al Nassr. Podľa renomovaného novinára Fabrizia Romana sú oba kluby už dohodnuté a čaká sa len na potvrdenie samotného hráča.

Dvadsaťdeväťročný stopér prišiel do Paríža vlani z Interu Miláno. V uplynulej sezóne odohral za PSG 32 zápasov vo všetkých súťažiach, do prvých dvoch duelov novej sezóny však nezasiahol. V piatkovom stretnutí Ligue 1 proti Montpellieru (6:0) ho tréner Luis Enrique nezaradil ani na zápasovú súpisku.

V Al Nassr pôsobia portugalský kanonier a päťnásobný držiteľ Zlatej lopty Cristiano Ronaldo, senegalský útočník Sadio Mane, chorvátsky stredopoliar Marcelo Brozovič, španielsky obranca Aymeric Laporte či brazílski legionári Anderson Talisca, Alex Telles a Bento.