Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 13. september 2024Meniny má Ctibor
< sekcia Šport

Futsalový reprezentant Bačo odchádza do Chorvátska, rošády v Lučenci

Sebastián Bačo po štvrtom finálovom zápase play-off Niké Futsal Extraligy v Košiciach. Foto: teraz.sk - Peter Jesenský

Klub z Novohradu potvrdil aj novú posilu. Jorda Isaac Molero Garrillo je univerzál pochádzajúci z Venezuely.

Bratislava 14. júla (TASR) - Slovenský futsalový reprezentant Sebastian Bačo odchádza do najvyššej chorvátskej súťaže. Kapitán košického odpor Pohybu bude obliekať v novej sezóne dres chorvátskeho MNK Aurelia Futsal. Informoval o tom portál futsalslovakia.sk.

V striebornom tíme uplynulej sezóny Niké extraligy končí aj Marek Kuruc, ktorý odchádza študovať do Nemecka a vyskúša si Bundesligu. Vedenie však sľubuje zaujímavé posily na blížiacu sa sezónu. Prvými oznámenými menami sú Gabriel Rick a Peter Kozár.

Obhajca titulu a sériový slovenský šampión z Lučenca dokázal dotiahnuť zaujímavých hráčov, ich príchody predstaví v najbližších dňoch. Okrem brankára Olinhu sa Lučenec rozlúčil aj s Rafaelom Durvalom Da Costa Lirom, pre ktorého to bolo v Lučenci druhé pôsobenie. Klub taktiež oznámil odchod Lucasa Mela Da Silvu, ktorý v posledných zápasoch play off nenastupoval z dôvodu vysokého počtu legionárov v mužstve. Zvyšok kádra zostáva naďalej pokope. Klubu sa podarilo v tíme udržať viaceré opory aj legionárov. V Lučenci pokračujú Washington Luiz Fernandes, Juan Jose Romero Molero aj Igor Leovski.

Klub z Novohradu potvrdil aj novú posilu. Jorda Isaac Molero Garrillo je univerzál pochádzajúci z Venezuely. Hráča sa podarilo Lučencu získať aj vďaka kontaktu s Juanom Molerom, ktorý s Garillom v minulosti hrával domácu súťaž vo Venezuele. Reprezentačný brankár Marek Karpiak sa vracia na španielsku Ibizu do známeho prostredia, do klubu, v ktorom už pôsobil.