Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 22. október 2024Meniny má Sergej
< sekcia Šport

Girona bude musieť na duel so Slovanom povolať hráčov z rezervy

Na snímke tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. Foto: TASR - Martin Baumann

Útočník Abel Ruiz sa stal najnovším prírastkom na listine zranených, kde sa už nachádzajú Viktor Cygankov, Oriol Romeu, Jhon Solis, Portu, Bryan Gil, Pau Lopez a Yaser Asprilla.

Girona 21. októbra (TASR) - Vedenie španielskeho futbalového tímu FC Girona bude musieť na utorňajší zápas Ligy majstrov proti Slovanu Bratislava povolať niekoľko hráčov z rezervy. Dôvodom tohto kroku je rozširujúci sa zoznam zranených.

Útočník Abel Ruiz sa stal najnovším prírastkom na listine zranených, kde sa už nachádzajú Viktor Cygankov, Oriol Romeu, Jhon Solis, Portu, Bryan Gil, Pau Lopez a Yaser Asprilla. Girona tak má k dispozícii len 12 futbalistov z prvého tímu. Stredopoliara Gabriela Misehouya zaregistrovali v "béčku".

"Pre svalové problémy nám chýba Abel Ruiz. Misehouy nemôže hrať. Marc Aznar, Juan Arango, Selvi Clua a dvaja brankári prídu z rezervného tímu, musíme ich však posúdiť. Aj napriek všetkému máme stále k dispozícii dostatok hráčov, aby sme vytvorili základnú zostavu," uviedol tréner Míchel podľa agentúry Reuters.

Girona sa vo svojej 94-ročnej histórii dosiaľ nikdy nekvalifikovala do Ligy majstrov. Účasť v tohtosezónnej edícii súťaže si zabezpečila tretím miestom v La Lige. "Nechceme odohrať len ďalší zápas. Pre mňa bude zajtrajší duel rovnako výnimočný, ako aj tie dva predchádzajúce. Musíme zajtra vyhrať, ak chceme postúpiť ďalej," dodal španielsky kormidelník.

Girona uplynulý mesiac prehrala s Parížom St Germain po vlastnom góle Paula Gazzanigu v 90. minúte a následne doma podľahla Feyenoordu Rotterdam 2:3.