Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 14. október 2024Meniny má Boris
< sekcia Šport

Hádzanárky DAC Dunajská Streda prehrali v odvete s Ramnicu Valcea

Na snímke uprostred Emma Boada Coronado (DAC) pri streľbe v odvete 2. kvalifikačného kola Európskej ligy v hádzanej žien HC DAC Dunajská Streda - SCM Ramnicu Valcea v nedeľu 13. októbra 2024. Foto: TASR/AP

Ramnicu Valcea v ďalšej fáze narazí na poľské Kobierzyce.

Dunajská Streda 13. októbra (TASR) - Hádzanárky DAC Dunajská Streda prehrali aj v odvete 2. kvalifikačného kola Európskej ligy. Po prehre na palubovke rumunského SCM Ramnicu Valcea 26:28 nestačili na súperky ani doma a po prehre 26:33 sa z postupu tešili Balkánky.

Na snímke uprostred Erika Rajnohová (DAC) pri streľbe v odvete 2. kvalifikačného kola Európskej ligy v hádzanej žien HC DAC Dunajská Streda - SCM Ramnicu Valcea v nedeľu 13. októbra 2024.
Foto: TASR/AP


Pre úradujúce slovenské šampiónky bol tento dvojzápas premiérou na európskej scéne v tejto sezóne. Ramnicu Valcea v ďalšej fáze narazí na poľské Kobierzyce.

Na snímke zľava Emma Boada (DAC), Mia Zschocke (SCM), Iryna Mokat (SCM) a Eliška Desortová (DAC) v odvete 2. kvalifikačného kola Európskej ligy v hádzanej žien HC DAC Dunajská Streda - SCM Ramnicu Valcea v nedeľu 13. októbra 2024.
Foto: TASR/AP


Európska liga EHF - ženy

odvetný zápas 2. kola:

HC DAC Dunajská Streda - SCM Ramnicu Valcea 26:33 (14:15)

Najviac gólov: Desortová 8, Boadová Coronadová 7, Cocajová 3 - Hagmanová 10, Wolliková a De Jongová po 5, Neculaová 4. Rozhodovali: Pukšič, Satler (obaja Slov.), vylúčenia: 2:5, 7m hody: 1/3 - 2/2.