Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 1. júl 2024Meniny má Diana
< sekcia Šport

Hrnčár pokračuje v Beverene, belgický klub využil opciu v zmluve

Na snímke zľava David Hrnčár (Slovan) a David Jackuliak (Banská Bystrica) v zápase 9. kola Fortuna ligy vo futbale MFK Dukla Banská Bystrica - ŠK Slovan Bratislava v Banskej Bystrici 3. septembra 2022. Foto: TASR- Ján Krošlák

Dvadsaťpäťročný hráč začiatkom roka 2023 zo Slovana Bratislava na hosťovanie do Belgicka, no súčasťou dohody bola aj opcia na prestup.

Beveren 5. júna (TASR) - Slovenský futbalista David Hrnčár bude aj v nasledujúcej sezóne pokračovať v druholigovom belgickom tíme SK Beveren. Informoval o tom web skslovan.com.

Dvadsaťpäťročný hráč začiatkom roka 2023 zo Slovana Bratislava na hosťovanie do Belgicka, no súčasťou dohody bola aj opcia na prestup. Beveren ju využil a Hrnčár si oblečie jeho dres aj v ďalšom ročníku.

"Odchovanec Slovana pôsobil v Slovane v mládežníckych kategóriách. Hral aj za „béčko“ a po hosťovaniach v Pohroní a Zlatých Moravciach sa vrátil v roku 2021 späť do Slovana. S tímom získal dva majstrovské tituly a dvakrát bol členom tímu, ktorý bojoval v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy," uvádza klub na webovej stránke.