Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 18. september 2024Meniny má Eugénia
< sekcia Šport

Inter Miami bez zraneného Messiho vypadol v osemfinále Ligového pohára

Ilustračné foto. Foto: TASR

Tridsaťsedemročný Argentínčan absentoval v zostave Interu, keďže sa zotavuje zo zranenia, ktoré utrpel pred mesiacom pri finálovom víťazstve na Copa America proti Kolumbii.

Washington 14. augusta (TASR) - Americký futbalový klub Inter Miami neobháji titul v Ligovom pohári. Bez argentínskeho útočníka Lionela Messiho klub z Floridy vypadol v osemfinále s Columbusom Crew po prehre 2:3. Tridsaťsedemročný Argentínčan absentoval v zostave Interu, keďže sa zotavuje zo zranenia, ktoré utrpel pred mesiacom pri finálovom víťazstve na Copa America proti Kolumbii (1:0 po predĺžení).

Inter viedol proti úradujúcemu šampiónovi zámorskej MLS po hodine hry už 2:0 zásluhou Matiasa Rojasa a Diega Gomeza. Domáci však v priebehu 13 minút dokázali otočiť nepriaznivý stav zásluhou Christiana Ramireza a dvojgólového Diega Rossiho. Columbus sa vo štvrťfinále stretne s New York City.

Messi už vynechal dve ligové stretnutia a tri zápasy Ligového pohára, v ktorom proti sebe hrajú americké, kanadské i mexické kluby. Do tréningového procesu Miami sa zatiaľ nevrátil.