Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Šport

Inter proti Juventusu nastúpi pravdepodobne bez obrancu Augusta

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Augusta nahradil v 54. minúte Federico Dimarco, pričom ľavý obranca opustil ihrisko s bolestivým výrazom a držal sa svojho ľavého stehna.

Miláno 24. októbra (TASR) - Brazílsky futbalista Carlos Augusto bude pravdepodobne chýbať Interu Miláno v nedeľnom ligovom zápase proti Juventusu Turín. Dvadsaťpäťročný obranca sa zranil v druhom polčase stredajšieho zápasu LM na pôde Young Boys Bern, ktorý Inter vyhral 1:0.

Augusta nahradil v 54. minúte Federico Dimarco, pričom ľavý obranca opustil ihrisko s bolestivým výrazom a držal sa svojho ľavého stehna. Pravdepodobne si natiahol sval, čo ho zrejme vyradí aj z nedeľného duelu proti "Starej dáme". Jeho tímu chýbali už v Berne kľúčoví hráči Hakan Calhanoglu či Francesco Acerbi, ktorí mali svalové problémy už v nedeľnom ligovom zápase na pôde AS Rím. Ten vyhrali 1:0 a v tabuľke sú dva body za vedúcim Neapolom.

Tréner Simone Inzaghi sa rozhodol v Ríme šetriť Lautara Martineza, Marcusa Thurama a Dimarca. Ani jeden z trojice nebol v základe v Berne, no všetci sa podieľali na víťaznom góle, ktorý strelil Thuram. Informácie priniesla agentúra AP.