Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 11. október 2024Meniny má Valentína
< sekcia Šport

Juventus prišiel o ďalšieho hráča, Koopmeiners si zlomil rebro

Na archívnej snímke z 2. októbra 2024 futbalista Juventusu Teun Koopmeiners (vľavo) a hráč Lipska Castello Lukeba bojujú o loptu počas zápasu ligovej fázy Ligy majstrov RB Lipsko - Juventus Turín v Lipsku. Foto: TASR/AP

Dvadsaťšesťročný stredopoliar si zlomil rebro počas nedeľného zápasu Serie A proti Cagliari (1:1) a zatiaľ nebolo jasné, kedy sa bude môcť vrátiť do súťažného kolotoča.

Rím 10. októbra (TASR) - Holandský futbalista Teun Koopmeiners sa pridal na zoznam zranených hráčov Juventusu Turín. Dvadsaťšesťročný stredopoliar si zlomil rebro počas nedeľného zápasu Serie A proti Cagliari (1:1) a zatiaľ nebolo jasné, kedy sa bude môcť vrátiť do súťažného kolotoča.

Tréner Thiago Motta striedal Koopmeinersa po prvom polčase víkendového stretnutia. Holanďana údajne trápili bolesti a následné testy ukázali, že ide o zlomeninu jedného z pravých rebier. Dĺžka hráčovej rekonvalescencie bude podľa vyhlásenia klubu závisieť od príznakov. V drese "starej dámy" už absentujú obranca Bremer, stredopoliar Timothy Weah, krídelník Nicolas Gonzalez či útočník Arkadiusz Milik, pripomenula agentúra AFP.