Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 21. október 2024Meniny má Uršuľa
< sekcia Šport

KFC Komárno utrpelo porážku nad FK Železiarne Podbrezová 1:2

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Komárno vyrovnalo v 78. minúte, k lopte sa po priamom kope dostal Dominik Žák a z voleja rozvlnil sieť.

Zlaté Moravce 20. októbra (TASR) - Futbalisti Komárna prehrali v nedeľnom stretnutí 11. kola Niké ligy na domácom ihrisku v Zlatých Moravciach s Podbrezovou 1:2. Naďalej im tak patrí posledná priečka v tabuľke s deviatimi bodmi, o skóre za Skalicou.

Stredoslováci na pôde súpera viedli od 27. minúty, keď sa gambijský útočník Alasana Yirajang vyhol ofsajdovej pasci a osamotený nezaváhal. Komárno vyrovnalo v 78. minúte, k lopte sa po priamom kope dostal Dominik Žák a z voleja rozvlnil sieť. Víťazný gól hostí dal v 85. minúte Roland Gačík po centri Reného Paraja.



Niké liga - 11. kolo


KFC Komárno - FK Železiarne Podbrezová 1:2 (0:1)

Góly: 78. Žák - 27. Yirajang, 85. Galčík. Rozhodovali: Glova - Poláček, Bednár, ŽK: Žák, Špiriak, Ožvolda, Németh - Faško, Paraj, Galčík, hralo sa v Zlatých Motavciach.

Komárno: Trefil – Diviš, Pillár, Špiriak, Šmehyl - Ožvolda (86. Tóth) - Sliacky (46. Ganbold), Žák, Špyrka (46. Németh), Tamás (72. Špalek) - Voleský (58. Sylvestr)

Podbrezová: Danko - Koštrna, Oravec, Markovič - Sanusi, Faško (54. Štefánik), Paraj, Ďatko (74. Chyla) - Galčík (90. Demi), Smékal, Yirajang (90. Juritka)