Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Šport

Košičania sa ospravedlnili divákom, na B. Bystricu im zaplatia vstupné

V Košiciach sa 23. októbra 2012 hral dohrávaný zápas 10. kola hokejovej Tipsport extraligy medzi HC Košice - HKM Zvolen. Na snímke druhý sprava hráč Košíc Róbert Huna pred brankárom Zvolena Marekom Šimkom. Foto: TASR/František Iván

Vstupenky na piatkový duel budú zdarma k dispozícii od stredy 24. októbra v pokladni Steel arény (od 13.00-16.00).

Košice 24. októbra (TASR) - Hokejisti HC Košice sa ospravedlnili svojim fanúšikom za utorkovú prehru a predvedený výkon proti HKM Zvolen. O opätovnú priazeň divákov sa rozhodli zabojovať tým, že piatkový zápas proti mužstvu HC'05 Banská Bystrica uhradia z vlastných financií.

"Za prehru a predvedený výkon sa chceme všetkým našim fanúšikom ospravedlniť. Vnímame ich sklamanie a výsledok aj naša hra v poslednom zápase nás mrzia najviac kvôli nim. Sme odhodlaní znovu zabojovať o ich priazeň a preto chceme všetkých našich priaznivcov pozvať na piatkový zápas s Banskou Bystricou a my, hráči, sme sa rozhodli zaplatiť na tento duel vstupné každému divákovi," uviedol pre oficiálnu stránku HC Košice kapitán Richard Jenčík.

Vstupenky na piatkový duel budú zdarma k dispozícii od stredy 24. októbra v pokladni Steel arény (od 13.00-16.00). Fanúšikom, ktorí si lístky na tento duel už zakúpili skôr, bude vrátené vstupné v celkovej hodnote vstupenky, a to na predajnom mieste, na ktorom si vstupenku zakúpili. Títo fanúšikovia zároveň dostanú v pokladni Steel arény novú vstupenku zdarma.