Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 22. september 2024Meniny má Móric
< sekcia Šport

Kucka bude chýbať Slovanu dlhšiu dobu, absolvuje operáciu kolena

Na snímke vpravo Juraj Kucka (Slovan) sa teší z gólu a uprostred spoluhráč Nino Marcelli počas prvého zápasu 1. predkola Ligy majstrov vo futbale ŠK Slovan Bratislava - FC Struga v stredu 10. júla 2024 v Bratislave. Foto: TASR - Martin Baumann

Podľa odhadov by Kucka mal stihnúť väčšiu časť jesennej časti Niké ligy, ktorá sa končí až v polovici decembra.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Bratislava 22. septembra (TASR) - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka bude chýbať v zostave ŠK Slovan Bratislava približne dva až tri týždne. Tridsaťsedemročný stredopoliar podstúpi operáciu kolena, pri ktorej mu lekári vyčistia roh menisku.

Podľa odhadov by Kucka mal stihnúť väčšiu časť jesennej časti Niké ligy, ktorá sa končí až v polovici decembra. "Kuco chcel proti Ružomberku nastúpiť, hovoril mi, že potom sa rozhodne, ako ďalej. Ešte na predzápasovom tréningu ho však koleno bolelo. Povedal mi, že nebude môcť hrať a musí ísť na operáciu. Zákrok absolvuje u reprezentačného lekára a verím, že dopadne dobre. Vypadne nám na Manchester City i reprezentácii na októbrové okno, ale konzultoval to aj s trénerom, a ja to tiež musím rešpektovať. Som rád, že sa takto rozhodol, pretože chce byť čím skôr späť pre nás i reprezentáciu. Mohol by byť späť o dva-tri týždne," uviedol hlavný tréner Vladimír Weiss st. pre oficiálny klubový web.