Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 19. október 2024Meniny má Kristián
< sekcia Šport

LIGA MAJSTROV: Rahmen už nebude ďalej trénovať Young Boys Bern

Ulisses Garcia z Young Boys (uprostred) bojuje o loptu s Nicolasom Seiwaldom z Lipska počas futbalového zápasu skupiny G Ligy majstrov medzi RB Lipsko a Young Boys Bern na štadióne Red Bull Aréna v Lipsku v stredu 13. decembra 2023. Foto: TASR/AP

V predkole Ligy majstrov dokázal s tímom vyradiť Galatasaray Istanbul, no v hlavnej časti podľahol 0:5 na pôde FC Barcelona a 0:3 doma s Aston Villou.

Bern 8. októbra (TASR) - Futbalistov Young Boys Bern už nebude ďalej trénovať Patrick Rahmen. Vedenie švajčiarskeho klubu ho odvolalo po dvoch hladkých prehrách v Lige majstrov.

Bernu sa nedarí ani v domácej súťaži, v deviatich dueloch si pripísal iba jediné víťazstvo a patrí mu posledné 12. miesto so šiestimi bodmi. Magnin sa na lavičku Young Boys Bern dostal v marci a k majstrovskému titulu priviedol mužstvo z pozície dočasného trénera.

V predkole Ligy majstrov dokázal s tímom vyradiť Galatasaray Istanbul, no v hlavnej časti podľahol 0:5 na pôde FC Barcelona a 0:3 doma s Aston Villou. V tabuľke súťaže tak Bernu patrí posledné 36. miesto. Informovala o tom agentúra AP.