Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 21. september 2024Meniny má Matúš
< sekcia Šport

Liverpoolu sa po zranení vracia pravý obranca Alexander-Arnold

Manažér Liverpoolu Jurgen Klopp sa teší s Trentom Alexandrom-Arnoldom na konci futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Liverpoolom a Arsenalom na štadióne Anfield, 20. novembra 2021. Foto: TASR/AP

Dvadsaťtriročný zadák vynechal štvrťfinálový duel Pohára FA proti Nottinghamu a aj oba prípravné zápasy anglickej reprezentácie v marcovom asociačnom termíne.

Liverpool 1. apríla (TASR) - Pravý obranca Trent Alexander-Arnold si doliečil zadný stehenný sval a vracia sa do kádra anglického futbalového klubu FC Liverpool. Dvadsaťtriročný zadák vynechal štvrťfinálový duel Pohára FA proti Nottinghamu a aj oba prípravné zápasy anglickej reprezentácie v marcovom asociačnom termíne.

V piatok však dali lekári "zelenú" jeho štartu v domácom zápase Premier League s Watfordom, informovala agentúra AFP. Návrat Alexandera-Arnolda je dobrá správa pre trénera Jürgena Kloppa, ktorého tím čakajú v nasledujúcom týždni dva dôležité zápasy - v utorok prvé štvrťfinále Ligy majstrov proti Benfice Lisabon a v nedeľu šláger Premier League proti lídrovi súťaže Manchestru City, na ktorého majú "The Reds" iba jednobodové manko.