Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Šport

Ľubomír Michalík bude pôsobiť ako manažér v Zlatých Moravciach

Na snímke bývalý reprezentant Ľubomír Michalík. Foto: TASR

Michalík bude v klube pôsobiť aj ako športový manažér.

Zlaté Moravce 18. októbra (TASR) - Slovenský druholigový futbalový klub ViOn Zlaté Moravce posilnil bývalý reprezentant Ľubomír Michalík. V klube bude pôsobiť ako športový manažér, bude však aj člen realizačného tímu Romana Hudeca. Klub o tom informoval na svojom webe.

Príchod osemnásobného reprezentanta SR sa zrodil veľmi rýchlo. "Tréner Roman Hudec, ktorý s ním spolupracoval ešte v Seredi, prišiel s návrhom na spoluprácu s Ľubom v strede týždňa. Páčilo sa nám to, veľmi to oslovilo aj majiteľa klubu Viliama Ondrejku. Veci nabrali veľmi rýchly spád a vo štvrtok sme sa dohodli. Bolo to úprimnejšie, že Michalík sa rozhodol hneď, v priebehu pár sekúnd. Ani na chvíľku neváhal. Toto bol pre nás ešte väčší signál na uzavretie spolupráce. Bolo to aj o vzájomných vzťahoch," uviedol generálny manažér FC ViOn Marek Ondrejka.

Michalík bude v klube pôsobiť aj ako športový manažér. "V rámci manažéra bude mať na starosti skauting hráčov, sledovanie súperov a následnú analýzu. V realizačnom tíme ho hlavný tréner Hudec bude využívať s vecami súvisiacimi s tréningovým procesom," dodal Ondrejka.