Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 25. september 2024Meniny má Vladislav
< sekcia Šport

Manchester City potvrdil Rodriho zranenie, dĺžku absencie neuviedol

Na snímke španielsky stredopoliar Rodri. Foto: TASR/AP

Dvadsaťosemročný Rodri musel v nedeľňajšom šlágri Premier League proti Arsenalu Londýn (2:2) striedať po 20 minútach hry pre problémy s pravým kolenom.

Manchester 25. septembra (TASR) - Úradujúci anglický majster Manchester City v stredu potvrdil, že španielsky stredopoliar Rodri má poškodené väzy v pravom kolene. V utorok informovala agentúra AFP, že futbalista bude chýbať do konca sezóny, klub po aktualizácii informácie dĺžku absencie neuviedol.

Dvadsaťosemročný Rodri musel v nedeľňajšom šlágri Premier League proti Arsenalu Londýn (2:2) striedať po 20 minútach hry pre problémy s pravým kolenom. Vyšetrenia odhalili, že jeden z kľúčových hráčov "Citizens" má roztrhnuté väzy. Rodriho tak na budúci týždeň neuvidia ani slovenskí fanúšikovia v zápase hlavnej fázy Ligy majstrov, v ktorom hráči City nastúpia na pôde ŠK Slovan Bratislava.

City vo vyhlásení potvrdilo, že Rodri utrpel zranenie väzov a v pondelok odcestoval do Španielska, aby sa podrobil odbornej konzultácii. "Hodnotenie stále prebieha, aby sa zistil úplný rozsah zranenia a očakávaná prognóza," vyhlásilo vedenie anglického klubu.