Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 30. september 2024Meniny má Jarolím
< sekcia Šport

Mbappe figuruje v kádri Realu Madrid na zápas v Lille

Na snímke francúzsky útočník Realu Madrid Kylian Mbappe oslavuje svoj gól a druhý mužstva v zápase 7. kola španielskej La Ligy vo futbale Real Madrid - CD Alaves (3:2) v utorok 24. septembra 2024. Foto: TASR/AP

Mbappe si privodil zranenie minulý týždeň v utorok, keď biely balet uspel nad Alavesom 3:2. Francúzsky reprezentant v prvom polčase upravil na 2:0, ale v 80. minúte ho vystriedal Arda Güler.

Madrid 30. septembra (TASR) - Francúzsky futbalista Kylian Mbappe figuruje v kádri Realu Madrid na stredajší zápas Ligy majstrov na ihrisku francúzskeho Lille. Dvadsaťpäťročný útočník vynechal pre zranenie stehenného svalu nedeľňajší šláger 8. kola španielskej La Ligy na pôde mestského rivala Atletica (1:1).

Mbappe si privodil zranenie minulý týždeň v utorok, keď "biely balet" uspel nad Alavesom 3:2. Francúzsky reprezentant v prvom polčase upravil na 2:0, ale v 80. minúte ho vystriedal Arda Güler. Podľa prvotných informácií mal chýbať obhajcovi titulu až do nadchádzajúcej reprezentačnej prestávky, ale zdá sa, že sa rýchlo zotavil.

Realu však bude pre svalové zranenie chýbať belgický brankár Thibaut Courtois. Podľa španielskych médií by sa mal vrátiť do súťažného kolotoča až po októbrovom asociačnom termíne. TASR prevzala správu z agentúry AFP.