Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Šport

Musiala bude chýbať Bayernu vo víkendovom šlágri so Stuttgartom

Ilustračné foto. Foto: TASR – Jakub Kotian

Dvadsaťjedenročný stredopoliar má problémy s bedrom, pre ktoré začiatkom októbra vynechal ligový duel vo Frankfurte (3:3) a v drese Nemecka absentoval aj počas uplynulej reprezentačnej prestávky.

Mníchov 18. októbra (TASR) - Nemecký futbalista Jamal Musiala ešte nie je fit a svojim spoluhráčom z Bayernu Mníchov bude chýbať v sobotnom bundesligovom šlágri proti Stuttgartu. Na piatkovej tlačovej konferencii to potvrdil tréner tímu Vincent Kompany.

Dvadsaťjedenročný stredopoliar má problémy s bedrom, pre ktoré začiatkom októbra vynechal ligový duel vo Frankfurte (3:3) a v drese Nemecka absentoval aj počas uplynulej reprezentačnej prestávky. Od utorka trénuje individuálne, ale do súťažného diania tento víkend nezasiahne. "Jamal nebude na zápasovej súpiske. Bohužiaľ, nie každý je stopercentne pripravený hrať," uviedol belgický kouč. Účasť má otáznu i francúzsky obranca Dayot Upamecano, ktorý sa zranil v spomínanom stretnutí s Frankfurtom a taktiež vynechal októbrové zápasy Ligy národov.

Bayern nezvíťazil už v troch súbojoch za sebou. Pred remízou s Frankfurtom podľahol v Lige majstrov Aston Ville 0:1 a predtým si v Bundeslige delil body s úradujúcim majstrom Bayerom Leverkusen (1:1). "Samozrejme, že sme posledných pár zápasov analyzovali. Chceme zlepšiť detaily. Stopercentne veríme, že naším herným spôsobom môžeme dosiahnuť úspech," dodal Kompany podľa agentúry DPA.