Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Nemecký majster Leverkusen ponúka fanúšikom tetovanie zadarmo

Futbalista Leverkusenu Patrik Schick sa teší z gólu v zápase 32. kola nemeckej Bundesligy Eintracht Frankfurt - Bayer Leverkusen vo Frankfurte v nedeľu 5. mája 2024. Foto: TASR/AP

Fanúšikovia budú môcť využiť túto službu počas troch dní v budúcom týždni a pred posledným domácim zápasom Bayeru v lige proti Augsburgu (18. mája).

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Leverkusen 10. mája (TASR) - Nemecký futbalový klub Bayer Leverkusen ponúka fanúšikom neobvyklú možnosť po zisku prvého titulu v Bundeslige. Priaznivci môžu získať jedno z vybraného počtu klubových tetovaní zadarmo.

Kampaň má názov "Láska, ktorá trvá celý život", uvádza sa vo vyhlásení klubu podľa DPA. Fanúšikovia budú môcť využiť túto službu počas troch dní v budúcom týždni a pred posledným domácim zápasom Bayeru v lige proti Augsburgu (18. mája).

Šancu budú mať aj na fanúšikovskom festivale pred finálovým zápasom Nemeckého pohára v Berlíne (25. mája). Leverkusen nastúpi v boji o trofej proti druholigovému 1. FC Kaiserslautern. Mužstvo Xabiho Alonsa v tejto sezóne neprehralo ani jeden zo 49 zápasov vo všetkých súťažiach. Jeho cieľom je získať treble, keď ho vo finále Európskej ligy čaká taliansky tím Atalanta (22. mája v Dubline).