Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 21. september 2024Meniny má Matúš
< sekcia Šport

Obranca Daniel Brejčák pokračuje v HK Poprad, Koval: Patrí k oporám

Ilustračná snímka. Foto: TASR

V uplynulom ročníku 2023/2024 odohral celkovo 54 zápasov, v ktorých získal 9 bodov za asistencie.

Poprad 4. augusta (TASR) - Slovenský hokejový obranca Daniel Brejčák sa dohodol s HK Poprad na pokračovaní spolupráce aj v sezóne 2024/2025. Klub o tom informoval na svojej oficiálnej webstránke.

Skúsený obranca si v najvyššej slovenskej súťaži obliekal aj dresy Kežmarku, Košíc a Žiliny, no prevažnú časť kariéry odohral práve vo farbách materského Popradu. Po sezóne 2023/2024 je v súčte odohratých zápasov v základnej časti a play off siedmy v histórii klubu. "Poprad je moja srdcovka, tu som hokejovo vyrastal a tu by som to chcel aj hokejovo zakončiť. Verím, že noví hráči prinesú do tímu novú energiu. Chcem zo seba vydať opäť to najlepšie. Viem, že stále na to mám a verím, že dostanem aj dôveru od trénera," uviedol Brejčák pre klubový web.

V uplynulom ročníku 2023/2024 odohral celkovo 54 zápasov, v ktorých získal 9 bodov za asistencie. V pozícii kapitána doviedol "kamzíkov" k historickému triumfu v základnej časti, následne však Poprad prehral v prvom kole play off s Nitrou. "Daniel patrí k dlhoročným oporám klubu. Aj napriek veku je stále vo výbornej fyzickej kondícii a verím, že si zastane svoje miesto v mužstve a pomôže nám v naplnení našich cieľov," povedal športový riaditeľ klubu Július Koval.