Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 13. október 2024
< sekcia Šport

Pavlovič sa v nedeľu zapojil do predzápasového tréningu

Na archívnej snímke z 28. októbra 2023 futbalista Bayernu Mníchov Aleksandar Pavlovič beží s loptu v zápase 9. kola nemeckej Bundesligy Bayern Mníchov - Darmstadt 98 v Mníchove. Foto: TASR/AP

Tréner Julian Nagelsmann má dlhý zoznam zranených hráčov, na ktorom sú aj zvučné mená ako brankár Marc-Andre ter Stegen z FC Barcelona a stredopoliar Jamal Musiala z Bayernu Mníchov.

Mníchov 13. októbra (TASR) - Futbalista Aleksandar Pavlovič sa v nedeľu zapojil do záverečného tréningu nemeckej reprezentácie pred zápasom 3. skupiny A-divízie Ligy národov proti Holandsku. Nad štartom 20-ročného stredopoliara Bayernu Mníchov visel otáznik po tom, čo si v piatkovom predzápasovom tréningu poranil koleno.

Tréner Julian Nagelsmann má dlhý zoznam zranených hráčov, na ktorom sú aj zvučné mená ako brankár Marc-Andre ter Stegen z FC Barcelona a stredopoliar Jamal Musiala z Bayernu Mníchov. Najnovšie menoslov rozšíril aj ďalší stredopoliar Chris Führich z VfB Stuttgart, ktorý si v zápase s Bosnou (2:1) privodil svalové ťažkosti. Správu priniesla agentúra DPA.