Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 20. september 2024Meniny má Meniny majú Ľuboslav a Ľuboslava
< sekcia Šport

Reprezentačná brankárka v hádzanej Ivanicjová bude pôsobiť v Rumunsku

Ilustračné foto. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Na Slovensku chytala Ivanicjová v kluboch Iuventa Michalovce, HK Slovan Duslo Šaľa a v Česku bola brankárkou DHC Sokol Poruba.

Iasi 17. septembra (TASR) - Slovenská hádzanárska reprezentantka Alexandra Ivanicjová bude vo svojej kariére pokračovať v Rumunsku. Ukrajinská rodáčka so slovenským občianstvom posilnila družstvo nováčika tamojšej najvyššej súťaže CSM Iasi 2020. Tridsaťjedenročná brankárka doteraz pôsobila v Poľsku.

"Nazbierala som veľa športových skúseností a svoje kvality chcem ukázať v rumunskej lige, ktorá je jednou z najsilnejších v Európe," uviedla na oficiálnom konte CSM Iasi na sociálnej sieti Ivanicjová, ktorá v súčasnosti pauzuje pre zdravotné problémy. Naposledy hrala v poľskom tíme Mlyny Stoislaw Koszalin, kam sa vrátila v roku 2023 po krátkom angažmáne v druholigovom MTS Žory, kde reštartovala svoju kariéru po materskej dovolenke.

Na Slovensku chytala Ivanicjová v kluboch Iuventa Michalovce, HK Slovan Duslo Šaľa a v Česku bola brankárkou DHC Sokol Poruba, pripomenul portál slovakhandball.sk.