Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 13. október 2024
< sekcia Šport

Škriniar by mal byť k dispozícii v troch marcových zápasoch

Milan Škriniar, archívna snímka. Foto: TASR Lukáš Grinaj

Pozitívny test mali vo štvrtok dvaja hráči "nerazzurri" - Stefan de Vrij a Matias Vecino.

Miláno 22. marca (TASR) - Obranca Milan Škriniar by podľa talianskych médií mal byť k dispozícii slovenskej futbalovej reprezentácii v troch marcových kvalifikačných zápasoch MS 2022. Opakované testovanie hráčov v klube Inter Miláno totiž nepotvrdilo žiadne nové prípady koronavírusu.

Miestne zdravotnícke orgány (ATS) v pondelok súhlasili s uvoľnením legionárov na reprezentačné zrazy. Informoval o tom denník La Repubblica. Škriniar tak bude môcť pomôcť národnému tímu na Cypre (v stredu 24. marca) i v domácich súbojoch s Maltou (v sobotu 27. marca) a Ruskom (v utorok 30. marca).

Pozitívny test mali vo štvrtok dvaja hráči "nerazzurri" - Stefan de Vrij a Matias Vecino. Ešte v stredu večer sa dozvedel o ochorení brankár Samir Handanovič. Deň predtým mal pozitívny test aj Danilo D'Ambrosio. Inter sa mal v sobotu stretnúť so Sassuolom v rámci 28. kola Serie A. Duel však miestne zdravotnícke orgány stopli a zastavili všetky aktivity klubu na najbližšie štyri dni. V pondelok absolvovali hráči Interu ďalšiu sériu testov, ktoré boli negatívne.