Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 7. júl 2024Meniny má Oliver
< sekcia Šport

Slováci nastupujú proti Ukrajine v rovnakej zostave ako s Belgickom

Na snímke slovenskí futbalisti sprava Lukáš Haraslín, Ondrej Duda, Norbert Gyömbér, kapitán Milan Škriniar, Stanislav Lobotka a Denis Vavro počas oficiálneho tréningu slovenskej futbalovej reprezentácie na ME vo futbale v nemeckom meste Düsseldorf. Foto: TASR - Martin Baumann

Ukrajinci urobili viacero zmien. Po neúspešnom dueli s Rumunskom (0:3) nastúpil v bránke Anatolij Trubin namiesto Andrija Lunina.

Ak si želáte, aby počítač prečítal text článku, použite prehrávač nižšie.
00:00 / 00:00
Düsseldorf 21. júna (TASR) - Slovenskí futbalisti nastúpili v druhom zápase na ME proti Ukrajine v rovnakej zostave ako v úvodnom víťaznom dueli s Belgickom (1:0). V bránke figuroval Martin Dúbravka, pred ním štvorica obrancov Peter Pekarík, Denis Vavro, kapitán Milan Škriniar a Dávid Hancko. V strede poľa sa predstavilo trio Juraj Kucka, Stanislav Lobotka a Ondrej Duda. Na hrote útoku nastúpil Róbert Boženík, ktorý mal na krídlach strelca víťazného gólu s Belgickom Ivana Schranza a Lukáša Haraslína.

Ukrajinci urobili viacero zmien. Po neúspešnom dueli s Rumunskom (0:3) nastúpil v bránke Anatolij Trubin namiesto Andrija Lunina. V základe figurovali aj obranca Oleksandr Tymčyk, stredopoliar Volodymyr Bražko a krídelník Andrij Jarmolenko. Tréner Ukrajincov Serhij Rebrov tiež zmenil rozostavenie 4-2-3-1 na 4-4-3.


Slovensko: Dúbravka - Pekarík, Vavro, Škriniar, Hancko - Kucka, Lobotka, Duda - Schranz, Boženík, Haraslín

Ukrajina: Trubin - Tymčyk, Zabarnyj, Matvijenko, Zinčenko - Šaparenko, Bražko, Sudakov - Jarmolenko, Dovbyk, Mudryk