Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 28. september 2024Meniny má Václav
< sekcia Šport

VIDEO: Barcelona zdolala Atletico Madrid. Ronaldo strelil päť gólov

Na snímke portugalský útočník Realu Cristiano Ronaldo oslavuje soj gól v zápase 3. kola španielskej futbalovej La Ligy Espanyol Barcelona - Real Madrid 12. septembra 2015. Ronaldo zaznamenal 5 gólov. Foto: TASR/AP

Valencia udrela v závere, keď jediný a víťazný gól strelil v 91. minúte na pôde Sportingu Gijon Alcacer.

Barcelona 12. septembra (TASR) - Futbalisti FC Barcelona zvíťazili v šlágri 3. kola španielskej Primera División na pôde Atletica Madrid 2:1 a sú na čele tabuľky so ziskom deviatich bodov. O triumfe Kataláncov rozhodol v 77. minúte Lionel Messi, ktorý prišiel na ihrisko po hodine hry. Domáci sa ujali vedenia zásluhou Fernanda Torresa, no Barca bleskovo odpovedala vďaka Neymarovi.

Futbalisti Realu Madrid deklasovali v 3. kole španielskej Primera División Espanyol Barcelona na jeho pôde 6:0. Cristiano Ronaldo sa zaskvel piatimi gólmi a s 231 presnými zásahmi sa stal najlepším strelcom "bieleho baletu" v La Lige. Portugalský reprezentant prekonal Raula Gonzaleza i legendárneho Alfreda di Stefana.

V historickej tabuľke mu v rámci najvyššej španielskej súťaže patrí štvrtá priečka za Lionelom Messim (285), Zarrom (251) a Hugom Sánchezom (234). Ronaldo v prvom polčase zaznamenal v priebehu 12 minút čistý hetrik. Päť presných zásahov v jednom zápase si pripísal na konto aj v minulej sezóne pri demontáži Granady (9:1).

sumár:

Espanyol Barcelona - Real Madrid 0:6 (0:4)
Góly:
7., 17., 20., 61. a 81. Ronaldo (Druhý z 11 m), 28. Benzema, 32.155 divákov

Sporting Gijon - FC Valencia 0:1 (0:0)
Gól:
90+1. Alcacer, 23.206 divákov
.

Video: Päť presných zásahov CR7 v zápase proti Espanyol Barcelona


Na snímke portugalský útočník Realu Cristiano Ronaldo oslavuje soj gól v zápase 3. kola španielskej futbalovej Primera División Espanyol Barcelona - Real Madrid 12. septembra 2015.
Foto: TASR/AP


Na snímke portugalský útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo reaguje po zahodení gólovej šance v zápase 3. kola španielskej futbalovej Primera División Espanyol Barcelona - Real Madrid 12. septembra 2015. Ronaldo zaznamenal 5 gólov.
Foto: TASR/AP


Na snímke druhý sprava portugalský útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo strieľa svoj druhý gól z celkovo piatich z penalty v zápase 3. kola španielskej futbalovej Primera División Espanyol Barcelona - Real Madrid 12. septembra 2015. Ronaldo zaznamenal 5 gólov.
Foto: TASR/AP


Futbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo (vľavo) sa teší so spoluhráčom Karimom Benzemom po strelení gólu v zápase 3. kola španielskej futbalovej La Ligy Espanyol Barcelona - Real Madrid 12. septembra 2015. Ronaldo zaznamenal 5 gólov.
Foto: TASR/AP