Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 16. september 2024Meniny má Ľudmila
< sekcia Šport

OHLASY MÉDIÍ na víťazstvo Krajčíkovej na Wimbledone

Česká tenistka Barbora Krejčíková pózuje s trofejou po jej výhre nad Taliankou Jasmine Paoliniovou vo finále dvojhry žien na grandslamovom turnaji Wimbledon v Londýne 13. júla 2024. Foto: TASR/AP

Ohlasy svetových médií na triumf českej tenistky Barbory Krejčíkovej na grandslamovom turnaji vo Wimbledone.

Bratislava 13. júla (TASR) - Ohlasy svetových médií na triumf českej tenistky Barbory Krejčíkovej na grandslamovom turnaji vo Wimbledone:



idnes.cz: "Wimbledonská šampionka Krejčíková. Paoliniovú zdolala v troch setoch."

sport.cz: "Sen sa stal skutočnosťou. Krejčíková opanovala Wimbledon."

Blesk: "Krejčíkova oslavuje s wimbledonským tanierom ako Novotná. Krejčíkovej rozprávka. Talianke nedala šancu na zvrat a ovládla Wimbledon"

Marca: "Barbora Krejčíková vyhrala Wimbledon a získala svoju druhú grandslamovú trofej. V sobotňajšom finále zdolala Jasmine Paoliniovú."

wtatennis.com: "Barbora Krejčíková si zabezpečila svoj druhý grandslamový titul vo dvojhre. V sobotu vo Wimbledone zdolala Jasmine Paoliniovú."

bbc.com: "Krejčíková si poradila s Paoliniovou a získala wimbledonský titul. Pripísala si svoj druhý grandslamový titul vo dvojhre."

L´Equipe: "Barbora Krejčíková je kráľovnou All England Clubu. Po Roland Garros 2021 je to jej druhý grandslamový titul vo dvojhre.

Bild: "Wimbledonská senzácia. Češka Barbora Krejčíková vyhrala ženské finále Wimbledonu. Talianku Jasmine Paoliniovú zdolala v dramatickom zápase 6:2, 2:6, 6:4."