Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Šport

Tenistka Kontaveitová porodila syna Leona

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Kontaveitová uviedla, že chlapec sa jej a dlhoročnému priateľovi, estónskemu futbalistovi Brentovi Lepistovi, narodil pred týždňom.

Tallinn 17. septembra (TASR) - Estónska tenistka Anett Kontaveitová sa stala po prvý raz mamou. Bývala dvojka svetového rebríčka WTA oznámila radostnú novinku príspevkom na svojom instagramovom účte.

Kontaveitová uviedla, že chlapec sa jej a dlhoročnému priateľovi, estónskemu futbalistovi Brentovi Lepistovi, narodil pred týždňom. Celé jeho meno je Leon Enzo Lepistu. Na Instagrame publikovala fotografiu s odkazom "Prvý týždeň s naším Leonom. Toľko lásky." Pod príspevkom jej zagratulovali aj Tunisanka Ons Jabeurová, Američanky Jessica Pegulová a Sloane Stephensová, či strieborná olympijská medailistka z OH 2024 Chorvátka Donna Vekičová.

Dvadsaťosemročná tenistka už v máji oznámila, že čaká dieťa. Kontaveitová odohrala svoj posledný zápas na úrovni WTA Tour vlani v júli vo Wimbledone, keďže bola nútená ukončiť kariéru pre problémy s chrbticou. Jej najlepším výsledkom na turnajoch veľkej štvorky bolo štvrťfinále v roku 2020 na Australian Open. V boji o semifinále vtedy nestačila na Rumunku Simonu Halepovú.