Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 25. október 2024Meniny má Aurel
< sekcia Šport

Tréner Hurtaj skončil v HC Prešov

Na archívnej snímke Ľubomír Hurtaj. Foto: TASR - Pavel Neubauer

Hurtaj prišiel do Prešova pred sezónou 2024/2025. Tím odohral pod jeho vedením 12 zápasov, z ktorých zvíťazil v 10 a s 29 bodmi je na priebežnom druhom mieste tabuľky SHL o bod za Dubnicou.

Prešov 24. októbra (TASR) - Vedenie účastníka Slovenskej hokejovej ligy HC Prešov odvolalo z funkcie hlavného trénera Ľubomíra Hurtaja. Mužstvo dočasne povedie športový manažér Marek Zagrapan. O zmene informovala oficiálna stránka prešovského klubu.

Hurtaj prišiel do Prešova pred sezónou 2024/2025. Tím odohral pod jeho vedením 12 zápasov, z ktorých zvíťazil v 10 a s 29 bodmi je na priebežnom druhom mieste tabuľky SHL o bod za Dubnicou. Prešovčania zvíťazili v uplynulých troch zápasoch, v stredu si pripísali plný bodový zisk v Trnave, ktorú zdolali 3:1. "Predvedená hra nenaplnila predsezónne očakávania nášho tímu, ktorý sa usiluje len o tie najvyššie méty. V Prešove sa v lete stretlo kvalitné mužstvo. Vedenie klubu vyvinulo veľké úsilie pri skladaní kádra a hľadaní špičkových hráčov. V tejto snahe manažment uspel a tím s množstvom skvelých hokejistov vstúpil do nového ročníka len s tými najvyššími očakávaniami. Predvedená hra však nenaplnila očakávania a potenciál kádra. Preto sa vedenie rozhodlo, že odvolá z funkcie hlavného trénera Ľubomíra Hurtaja. Mužstvo dočasne povedie Marek Zagrapan. Na angažovaní nového hlavného trénera sa pracuje a o jeho vymenovaní budeme včas informovať," uviedol klub na sociálnych sieťach.