Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 7. október 2024Meniny má Eliška
< sekcia Šport

Upamecano pre zranenie vypadol z nominácie Francúzov, nahradí ho Bade

Na snímke Dayot Upamecano (uprostred). Foto: TASR/AP

Upamecano odišiel z ihriska v úplnom závere duelu, pričom pred ním pre zdravotné problémy odstúpil z hry aj kapitán anglického národného tímu Harry Kane.

Paríž 7. októbra (TASR) - Francúzska futbalová reprezentácia nemôže v októbrovom asociačnom termíne počítať so službami obrancu Dayota Upamecana. Dvadsaťpäťročného hráča Bayernu Mníchov vyradilo z hry zranenie pravého stehna, ktoré utrpel v nedeľňajšom zápase Bundesligy proti Eintrachtu Frankfurt (3:3). Tréner "Les Bleus" Didier Deschamps na jeho miesto povolal Loica Badeho z FC Sevilla.

Upamecano odišiel z ihriska v úplnom závere duelu, pričom pred ním pre zdravotné problémy odstúpil z hry aj kapitán anglického národného tímu Harry Kane. Bayern opísal Upamecanove problémy ako natiahnutie stehna, čo sa po príchode do Paríža potvrdilo. "Po návrate z Bavorska sa podrobil vyšetreniu magnetickou rezonanciou, ktoré odhalilo svalové zranenie," citovala stanovisko Francúzskej futbalovej federácie (FFF) agentúra AP.

Francúzi nastúpia vo štvrtok v Budapešti proti Izraelu, o štyri dni neskôr ich v 2. skupine A-divízie čaká duel na pôde Belgicka.