Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 22. september 2024Meniny má Móric
< sekcia Šport

Útočník Jakúbek skončil v Trenčíne, vrátil sa do Žiaru nad Hronom

Na snímke zľava Matteo Gennaro (Nové Zámky) a Martin Jakúbek (Zvolen. Foto: TASR - Ján Krošlák

Jakúbek odohral v drese Žiaru uplynulé tri sezóny, v ktorých patril k najproduktívnejším hráčom Slovenskej hokejovej ligy.

Trenčín/Žiar nad Hronom 22. septembra (TASR) - Slovenský hokejový útočník Martin Jakúbek sa dohodol na ukončení spolupráce s extraligovým klubom HK Dukla Trenčín a vrátil sa do Žiaru nad Hronom, ktorý účinkuje v druhej najvyššej súťaži. Trenčiansky klub o tom informoval na sociálnych sieťach.

Jakúbek odohral v drese Žiaru uplynulé tri sezóny, v ktorých patril k najproduktívnejším hráčom Slovenskej hokejovej ligy. Pred sezónou 2024/2025 sa dohodol na návrate do materskej Dukly Trenčín, v ktorej predtým pôsobil v sezóne 2015/2016.

"K tomuto rozhodnutiu oboch mužstiev prišlo po Martinovej žiadosti. V našej lige čelil veľkému tlaku, ktorý ťažšie zvládal. Ako hráčovi mu viac vyhovuje byť líder mužstva. Situácia nás samozrejme mrzí, avšak držať hráča v tíme nasilu, nie je riešenie ani pre jednu stranu, preto sme sa mu v tejto žiadosti rozhodli vyhovieť. Martinovi budeme držať palce a veríme, že sa mu v SHL bude dariť," uviedol trenčiansky klub na sociálnych sieťach.