Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 12. október 2024Meniny má Maximilián
< sekcia Šport

V Spišskej Novej Vsi skončil český útočník Petr Chlán

Na snímke Gabriel Chicoine (Banská Bystrica) a Peter Chlán (Spišská Nová Ves)počas zápasu 1. kola Tipos extraligy HC MONACObet Banská Bystrica - HK Spišská Nová Ves v Banskej Bystrici 20. septembra 2024. Foto: FOTO TASR - Ján Krošlák

Dvadsaťpäťročný Chlán prišiel na Spiš v úvode augusta z českých Vítkovíc. Za východniarov nastúpil na 6 zápasov, v ktorých zaznamenal bilanciu gól a asistencia.

Spišská Nová Ves 12. októbra (TASR) - Český hokejový útočník Petr Chlán už nie je hráčom extraligového vicemajstra HK Spišská Nová Ves. S klubom sa rozišiel po vzájomnej dohode. Spišiaci o tom informoval na sociálnych sieťach.

Dvadsaťpäťročný Chlán prišiel na Spiš v úvode augusta z českých Vítkovíc. Za východniarov nastúpil na 6 zápasov, v ktorých zaznamenal bilanciu gól a asistencia. "S Petrom sme viedli posledný týždeň viacero rozhovorov ohľadom jeho pôsobenia v našom klube. Po konštruktívnej debate sme sa rozhodli vyhovieť mu a uvoľniť ho spod zmluvy. "Chlaničovi" prajem do budúcnosti len to najlepšie a ďakujem mu za prácu, ktorú pre náš klub odviedol," uviedol generálny manažér klubu Richard Rapáč.