Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 8. október 2024Meniny má Brigita
< sekcia Šport

Valencia - Osasuna 2:0 v 30. kole španielskej ligy (2)

Valencia. Foto: TASR/AP

Valencia na svojom ihrisku zdolala Osasunu 2:0 a naplno bodovala po troch zápasoch. Naopak, Osasuna nezvíťazila tretíkrát za sebou.

Madrid 21. júna (TASR) - Futbalisti Celty Vigo zvíťazili v nedeľnom stretnutí 30. kola najvyššej španielskej súťaže nad Deportivom Alaves 6:0. Domáci "vybavili" súpera už v prvom polčase, keď strelili štyri góly.

Najprv v 14. minúte otvoril skóre Jeison Murillo, Iago Aspas premenil jedenástku a vylúčenie Martina Aguirregabiriu potrestal v závere polčasu dvoma gólmi v rozmedzí minúty Rafinha. V závere duelu premenil druhý pokutový kop Nolito, ktorý sa do Celty Vigo vrátil po štyroch rokoch a demontáž Alavesu dokonal Santi Mina. Celta Vigo sa vďaka trom bodom vzdialila pásmu zostupu, posunula sa na šestnáste miesto v tabuľke a pred osemnástou Mallorcou má štvorbodový náskok.

Valencia na svojom ihrisku zdolala Osasunu 2:0 a naplno bodovala po troch zápasoch. Naopak, Osasuna nezvíťazila tretíkrát za sebou.



La Liga - 30. kolo:

FC Valencia - Osasuna Pamplona 2:0 (2:0)

Góly: 12. Guedes, 35. Rodrigo



Celta Vigo - Deportivo Alaves 6:0 (4:0)

Góly: 40. a 41. Rafinha, 14. Murillo, 20. Aspas (z 11 m), 78. Nolito (z 11 m), 86. Mina. ČK: 27. Aguirregabiria (Alaves)