Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 17. september 2024Meniny má Olympia
< sekcia Šport

Zápas Slovan Bratislava a NK Celje si môže vyžiadať menšie obmedzenia

Na snímke fanúšikovia Slovana počas prvého zápas 2. predkola Ligy majstrov NK Celje - ŠK Slovan Bratislava v slovinskom Celje v stredu 24. júla 2024. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Výrazné dopravné obmedzenia v okolí štadióna sa však nepredpokladajú.

Bratislava 29. júla (TASR) - V súvislosti s utorkovým (30. 7.) večerným zápasom ŠK Slovan Bratislava - NK Celje na Národnom futbalovom štadióne v bratislavskom Novom Meste treba počítať s prípadnými menšími obmedzeniami, a to v čase príchodu a odchodu fanúšikov. Výrazné dopravné obmedzenia v okolí štadióna sa však nepredpokladajú. Informuje o tom mestská časť na svojom webe.

Od 16.00 h sa na námestí zo strany Kalinčiakovej ulice bude konať sprievodné podujatie (Fan zóna). Pre bezpečnosť jej návštevníkov bude ulica v spolupráci s políciou operatívne uzatváraná.

"Na ulici Tegelhoffa je potrebné rátať s prípadnými malými obmedzeniami v čase príchodu a odchodu fanúšikov," podotýka samospráva. Týka sa to času od 18.30 do 20.30 h a následne od 22.30 do 23.30 h.

Na dodržiavanie verejného poriadku bude pred, počas i po zápase dohliadať usporiadateľská služba v spolupráci s Policajným zborom a Útvarom zásahovej jednotky a kynológie bratislavskej mestskej polície. Miestny úrad zároveň vyzýva návštevníkov, aby sa riadili a rešpektovali pokyny organizátorov a hliadok polície.

Dopravný podnik Bratislava zároveň kapacitne posilní pre odvoz fanúšikov zo štadióna viacero autobusových a električkových liniek. Približne o 22.30 h by mal mestský dopravca, podľa potreby, nasadiť posilové vozidlá na električkové linky 3 a 4 a autobusové linky 61, 63, 78 a 98.

Futbalový zápas je stretnutím druhého predkola Ligy majstrov. Podujatie sa začne o 20.30 h, potrvá do 23.00 h.