Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Trenčiansky kraj

BEZ VODIČÁKU A ZDROGOVANÝ: Policajti rozhodnú o ďalšom postupe

Policajná snímka. Foto: Facebook Polícia SR - Trenčiansky kraj

Policajná hliadka vyzvala vodiča osobného automobilu na predloženie dokladov, ktoré sú potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla.

Čereňany 18. júla (TASR) - Vodiča, ktorý jazdil bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom drog, odhalili policajti v Čereňanoch v okrese Prievidza. Informovala o tom vo štvrtok na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

Policajná hliadka vyzvala vodiča osobného automobilu na predloženie dokladov, ktoré sú potrebné na vedenie a prevádzku motorového vozidla. "Muž požadované doklady hliadke predložil až na vodičský preukaz. Ten policajtom predložiť nemohol, pretože žiadny nevlastní. Jeho dychová skúška skončila s negatívnym výsledkom. Hliadka však z jeho správania nadobudla podozrenie, že môže byť pod vplyvom omamných alebo psychotropných látok," uviedli policajti.



Podozrenie hliadky sa podľa nich potvrdilo, jednorazový test na drogy bol pozitívny. "Následné laboratórne vyšetrenie biologického materiálu potvrdilo výsledok pozitívny na metamfetamín a amfetamín. Na základe výsledkov odborného vyjadrenia polícia rozhodne o ďalšom postupe," dodali policajti.