Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Trenčiansky kraj

Palackého ulicu v Trenčíne úplne uzavrú

Ilustračná snímka. Foto: TASR Henrich Mišovič

V parkovacom doma na Palackého ulici bude možné zaparkovať vozidlo v piatok do 18.00 h.

Trenčín 21. júna (TASR) - Na Palackého ulici v Trenčíne bude od piatkového popoludnia (14.00 h) do sobotnej (22. 6.) polnoci platiť zákaz státia a parkovania. Od piatku od 18.00 h ulicu úplne zatvoria pre motorovú dopravu. Dôvodom je kultúrne podujatie Korzo Palackého. Informovala o tom hovorkyňa mesta Erika Ságová.

"Vodičov bude o dočasnom uzavretí ulice informovať prenosné dopravné značenie. Príjazd k objektom na ulici pre vozidlá záchranných a požiarnych zložiek bude aj počas uzávery zabezpečený. Návštevníci budú môcť využiť náhradné parkovanie pri plavárni, na Mládežníckej ulici alebo na priľahlých parkoviskách," uviedla hovorkyňa.

V parkovacom doma na Palackého ulici bude možné zaparkovať vozidlo v piatok do 18.00 h. Autá tam môžu zostať zaparkované počas celého podujatia s tým, že výjazd im bude umožnený až po skončení dopravnej uzávery, teda po polnoci zo soboty na nedeľu (23. 6.).

V rámci Trenčína sa na podujatie bude dať dostať spojmi MHD č. 1, 2, 6 a 8. Spoj č. 6 zo Záblatia bude posilnený. Prísť je možné i peši alebo na bicykli. Na odloženie bicyklov sú pripravené stojany pri Piaristickom gymnáziu a dodatočné oproti parkovaciemu domu.