Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 18. október 2024Meniny má Lukáš
< sekcia Trnavský kraj

Cez víkend sa pri nehodách v trnavskom kraji vážne zranili dve osoby

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Pri nehode, ktorá sa stala v sobotu (29. 6.) podvečer na ceste medzi Senicou a obcou Dojč, mal 31-ročný motorkár na mieste, kde je to zakázané, predchádzať vozidlo, ktoré odbočovalo, a došlo k zrážke.

Trnava 1. júla (TASR) - Policajtov v Trnavskom samosprávnom kraji (TTSK) počas uplynulého víkendu privolali k dvom dopravným nehodám, pri ktorých sa vážne zranili dve osoby. Pri Senici sa zranil motorkár a neďaleko Dunajskej Stredy vodič osobného automobilu. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave o tom informovalo na sociálnej sieti.

Pri nehode, ktorá sa stala v sobotu (29. 6.) podvečer na ceste medzi Senicou a obcou Dojč, mal 31-ročný motorkár na mieste, kde je to zakázané, predchádzať vozidlo, ktoré odbočovalo, a došlo k zrážke. "Pri nehode utrpel motocyklista zranenia, s ktorými ho záchranári museli urýchlene transportovať do nemocnice," priblížili policajti.

Ďalej informovali, že vo vážnom stave skončil v nemocnici aj 57-ročný vodič po nedeľnej (30. 6.) nehode medzi obcami Rohovce a Kyselica v okrese Dunajská Streda. Pri vychádzaní z vedľajšej cesty pravdepodobne nedal prednosť vozidlu idúcemu po hlavnom ťahu. Autá skončili po zrážke v kukuričnom poli.