Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 8. september 2024Meniny má Miriama
< sekcia Trnavský kraj

Na Záhorí a v Kopaniciach vyhlásili siedmy ročník fotografickej súťaže

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Do súťaže možno poslať maximálne dve fotografie.

Smrdáky 12. júla (TASR) - Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Záhorie a Kopanice vyhlásila siedmy ročník fotografickej súťaže určenej amatérskym aj profesionálnym fotografom. Cieľom je priblížiť verejnosti najkrajšie miesta v oboch regiónoch. TASR o tom informoval výkonný riaditeľ organizácie Martin Lidaj.

"Som presvedčený, že fotografie motivujú k návšteve miest, ktoré ľudia na Záhorí i na Kopaniciach bežne nepoznajú," uviedol predseda predstavenstva OOCR Záhorie a Kopanice Zdenko Čambal.

V minulosti víťaza vyberala okrem verejnosti aj odborná porota. "Tento rok budú o najlepšej fotografii v každej kategórii rozhodovať iba fanúšikovia hlasovaním na sociálnej sieti," doplnil Lidaj s tým, že najlepšie práce budú vystavené na vernisáži a víťazné návrhy získajú zaujímavé ceny.

Do súťaže možno poslať maximálne dve fotografie. Zaslať ich treba do 31. októbra na e-mailovú adresu livia@zahoriekopanice.sk alebo cez úložisko. Podmienkou je, aby fotografie mali dostatočné rozlíšenie a boli zhotovené na území regiónu Záhorie a v regióne Kopanice.

K fotografii je potrebné pripojiť meno a priezvisko autora, telefonický a e-mailový kontakt a informáciu o presnom mieste jej zhotovenia, prípadne názov diela.