Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 26. október 2024Meniny má Demeter
< sekcia Trnavský kraj

Trnavskí policajti rýchlo vypátrali ukradnuté bicykle aj páchateľov

Ukradnutý bicykel. Foto: FB Polícia SR - Trnavský kraj

V oboch prípadoch si prebiehajúcu krádež bicykla pri Železničnej stanici Trnava všimli na kamerovom zázname.

Trnava 23. októbra (TASR) - Trnavskí policajti vypátrali v priebehu dvoch dní dva ukradnuté bicykle aj páchateľov. Jednému z nich pri prevoze na policajnú stanicu poskytli prvú pomoc. Trnavská krajská polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

"V oboch prípadoch si prebiehajúcu krádež bicykla pri Železničnej stanici Trnava všimli na kamerovom zázname," priblížili policajti. Informáciu o možnom páchateľovi krádeže následne poskytli všetkým hliadkam v meste.

Bezprostredne na to policajt zastavil podozrivého 38-ročného muža na jednom z odcudzených bicyklov. "Po vykonaní potrebných úkonov ho vrátili pôvodnému majiteľovi," dodali.

V krátkom čase našla hliadka aj druhý odcudzený bicykel. Páchateľ sa podľa polície priznal priamo na mieste. Počas presunu na policajné oddelenie však začal mať 32-ročný muž zdravotné problémy. "Okamžite mu preto privolali rýchlu zdravotnú pomoc a do jej príchodu mu poskytovali predlekársku prvú pomoc," dodala polícia. Oba prípady polícia rieši ako priestupky proti majetku.