Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 19. september 2024Meniny má Konštantín
< sekcia Útok na Ukrajinu

Vládny kabinet bude rokovať aj v sobotu

Na archívnej snímke v pozadí uprostred sprava minister vnútra Roman Mikulec, premiér Eduard Heger a podpredseda vlády a minister financií Igor Matovič (všetci OĽaNO) počas zasadnutia vlády SR v Bratislave v stredu 23. februára 2022. Zľava minister školstva Branislav Gröhling (SaS), podpredseda vlády a minister hospodárstva Richard Sulík (SaS), minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Ivan Korčok (nominant SaS), minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽaNO), minister obrany Jaroslav Naď a minister životného prostredia Ján Budaj (obaja OĽaNO). Sprava vicepremiér Štefan Holý (Sme rodina), ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, podpredsedníčka vlády a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR Veronika Remišová (Za ľudí), minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Samuel Vlčan (nominant OĽaNO) a ministerka kultúry Natália Milanová (OĽaNO). Foto: TASR - Pavel Neubauer

Vláda v piatok schválila príspevok vo výške jedného milióna eur na pomoc Ukrajine.

Bratislava 25. februára (TASR) - Vládny kabinet sa zíde aj v sobotu (26. 2.). Rokovať začne od 10.00 h. TASR o tom informoval tlačový odbor Úradu vlády SR. Program rokovania vlády zatiaľ nie je zverejnený.

Vláda zasadla aj v piatok. Okrem iného schválila príspevok vo výške jedného milióna eur na pomoc Ukrajine. Taktiež vyčlenila 13 miliónov eur na opatrenia pre možný prílev ľudí z vojnou zasiahnutej Ukrajiny.